Erectieproblemen oplossen op natuurlijke wijze

Erectieproblemen oplossen op natuurlijke wijze

Delen op:


Volg ons op:

Erectieproblemen behandelen met natuurlijke middelen

erectieproblemenErectieproblemen komen vaker voor dan men zou denken. Dit is vooral te verklaren door het taboe die hier nog steeds op rust. Mensen zijn niet altijd makkelijk te overtuigen om hun probleem bij een dokter te bespreken. Er heerst nog heel wat schaamte rond deze problemen die zowel bij jonge als bij oudere mannen voorkomen.

Hoewel we natuurlijk niet altijd dezelfde oorzaken kunnen vaststellen. Zo zien we dat jongere mannen eerder te maken hebben met een mentaal probleem. En dat oudere mannen eerder te maken hebben met een fysiek probleem. Dat mentaal probleem is nu niet meteen een mentale aandoening of dergelijk. Maar heeft te maken met angst, stress en druk die jonge mannen ervaren tijdens de seks.

De man moet altijd kunnen presteren. Daardoor kan er vaak een enorme druk op de schouders van de man rusten. Deze druk kan er in bepaalde gevallen voor zorgen dat we te maken krijgen met erectieproblemen.

Oudere mannen daarentegen hebben dan meer te maken met fysieke problemen. Dit gaat dan om een verslechterde bloedsomloop die het een stuk moeilijker maakt om een erectie te krijgen. Naarmate mannen ouder worden krijgen ze meer en meer met dit probleem te maken. De oorzaak is zeer uitgebreid en kan veroorzaakt worden door teveel alcohol, medicatie, roken of door te weinig activiteit in het dagelijks leven.

Mannen met een verhoogde bloeddruk krijgen ook meermaals te maken met erectieproblemen. De oorzaak is hier dan vooral te zoeken bij aderverkalking. Door hoog cholesterol, roken of weinig beweging kunnen de aders verstopt raken. Dit zorgt ervoor dat het bloed minder makkelijk en minder snel naar de penis kan stromen. Waardoor een erectie moeilijk tot stand komt.

Gerelateerd:  Potentieverhogende Middelen In Onze Natuur

Deze problemen bekeken, doet ons dus besluiten dat we niet dezelfde middelen kunnen gebruiken om deze erectieproblemen op te lossen.

Bij jongere mannen hebben we eerder nood aan middelen die ervoor zorgen dat we minder stress ervaren. Terwijl we bij oudere mannen die een verslechterde bloedsomloop hebben, eerder moeten zorgen voor een verbeterend effect op de bloedsomloop.

Voor jongere mannen

Jongere mannen dienen dus te zoeken naar middelen die ervoor zorgen dat we de angst en stress kunnen verlagen. Op die manier kunnen we onze faalangst en druk onder controle houden. En kunnen problemen zoals erectiestoornissen behandeld worden met deze natuurlijke middelen.

Ashwagandha (Withania Somnifera)

De eerste die we hierin gaan bespreken zijn Withania Somnifera. Withania Somnifera of Ashwagandha staat bekend als een belangrijke adaptogeen. Deze adaptogeen zullen de effecten van stress gaan bestrijden en zullen helpen om de erectie tot stand te brengen.

Ashwagandha is het best bekend om zijn krachtige werking om het cortisol te verlagen. Cortisol is een hormoon die wordt aangemaakt wanneer mensen onder stress staan. Op vlak van de erectie zal dit hoofdzakelijk één belangrijk aspect veranderen. Terwijl we tijdens de opwinding de bloedvaten zullen doen uitzetten als gevolg van een stijging van de neurotransmitter stikstof in het lichaam. Zullen we bij een verhoogd cortisol de bloedvaten net nauwer maken. Daardoor zal het moeilijker worden voor het bloed om naar de penis te stromen. Waardoor een erectie bijna onmogelijk, of toch een stuk moeilijker wordt.ashwagandha withania somnifera

Het verlagend effect op de cortisol kan hier dus een zeer gunstig effect hebben op onze erectie. Ashwagandha kan gebruikt worden in supplementvorm en heeft weinig tot geen bijwerkingen bij mannen.

Gerelateerd:  Wat is de werking van resveratrol?

Voor oudere mannen

Zoals we reeds hebben gezegd zullen bij het bestrijden van erectieproblemen bij oudere mannen, eerder moeten zorgen voor middelen die de bloedvaten wijder maken. Dit zal helpen om het bloed sneller en makkelijker naar de penis te laten stromen.

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris is hier misschien wel het beste voorbeeld van. Via wetenschappelijke onderzoeken hebben we kunnen vaststellen dat de werking van tribulus niet veel verschilt met de werking van viagra. En dat is wel een zeer uniek gegeven wanneer we het hebben over een plant.

Tribulus terrestris zal eerst en vooral de hoeveelheid stikstof verhogen die wordt aangemaakt. Dat heeft een effect op onze bloedvaten en heeft een gunstig effect bij de opwinding. We zullen meer opgewonden worden en het bloed zal makkelijker naar de penis kunnen stromen door het bloedvaten verwijdend effect.

Dat is echter nog niet alles bij tribulus terrestris. We zien ook dat de mannelijke receptoren in onze hersenen worden gestimuleerd. Dit heeft testosteronachtige effecten in ons lichaam. Waardoor het libido gaat toenemen. Ook dit zou een rol spelen in het verbeteren van de potentie met tribulus terrestris.

De extracten van de plant zullen helpen om het libido te verhogen, de erectie te verbeteren, en zal ook de prestaties verbeteren.

tribulus terrestris erectieproblemen

Een combinatie van de twee

Wanneer we niet meteen weten met welk type problemen we te maken hebben kunnen tribulus terrestris echter op allebei de vlakken gunstig werken. Ze zullen de stress (licht) doen dalen. En dus de bloedsomloop stimuleren.

Er is echter nog een ander kruid, genaamd Tongkat Ali. Die nog beter met deze problemen zal omgaan. We zien onder meer een daling van 18% van het cortisolgehalte bij mannen die krachttraining gedaan hebben. Een lager cortisolgehalte zal dus zorgen voor een verwijdend effect op de bloedvaten. En op die manier ook helpen om  de erectie te verbeteren.

Gerelateerd:  Valeriaan Werking Voordelen & Bijwerkingen

We kunnen de stimulerende effecten van tongkat ali op het mannelijk hormoon ook gaan vergelijken met tribulus. Al zijn er bij tongkat ali wel daadwerkelijk wetenschappelijke bewijzen die aantonen dat ze een effect hebben op het testosteron. Ook zien we een stijging van het libido bij het gebruik van een tongkat ali supplement.

tongkat ali erectiestoornissen

 

Delen op:


Volg ons op: