Welke kruiden zijn goed voor de erectie?

kruiden voor de erectie

Delen op:


Volg ons op:

Welke kruiden zijn goed voor de erectie?

goed voor de erectie Wanneer we problemen ondervinden met de erectie is dat meestal geen leuke gebeurtenis. Een erectieprobleem kan verschillende oorzaken hebben. Toch hebben ze vaak een mentale ofwel een fysieke oorzaak. In dit artikel gaan we de twee beste kruiden voor de erectie bespreken.

De eerste kruiden voor de erectie spelen een belangrijke rol bij fysieke problemen die de erectiestoornissen doen ontstaan. De tweede kruiden voor de erectie gaan dan het mentale gedeelte die de problemen veroorzaakt gaan aanpakken.

Daarnaast geven we nog 2 andere kruiden voor de erectie. Waarvan ook is aangetoond dat ze een gunstige invloed hebben op de potentie.De fysieke oorzaak

De fysieke oorzaak heeft vaak te maken met een hoge bloeddruk. De hoge bloeddruk kan ontstaan door een slechte levensstijl. Door teveel koffie te drinken of door te roken. Een hoge bloeddruk kan ook ontstaan door overgewicht of een dieet waar heel veel zout in wordt gebruikt.

De hogere bloeddruk in combinatie met het vernauwen van de bloedvaten is een groot probleem voor onze erectie. Het bloed kan immers niet meer makkelijk naar de geslachtsorganen stromen. Waardoor problemen ontstaan met de potentie.

De beste kruiden voor de erectie die de fysieke oorzaak aanpakken zijn tribulus terrestris.

Tribulus Terrestris

tribulus terrestris erectie Tribulus Terrestris gaat ervoor zorgen dat de bloeddruk gaat dalen. Dit komt doordat de bloedvaten wijder worden, door een verhoogde aanvoer van stikstof.

Gerelateerd:  Erectieproblemen oplossen op natuurlijke wijze

Door de wijdere bloedvaten gaat de bloeddruk dalen. En kan het bloed zonder problemen naar de penis stromen.Daarnaast zal tribulus terrestris androgene receptoren in de hersenen gaan prikkelen. Daardoor wordt niet alleen de erectie verbeterd met deze kruiden voor de erectie. Maar wordt het libido ook verhoogd.

Tribulus terrestris zou ook het testosteron verhogen. Al is dat alleen bij ratten (+40%) wetenschappelijk aangetoond. (1)

Wat zal tribulus terrestris doen?

  • Erectie verbeteren
  • Hardere erectie
  • Grotere erectie
  • Hoger libido

Dit komt door een daling van de bloeddruk, het uitzetten van de bloedvaten en het prikkelen van de androgene receptoren in onze hersenen.

Tribulus Terrestris wordt gebruikt via een supplement.

De mentale oorzaak

Vooral bij jonge mannen kan dit een probleem worden. Faalangst, stress, paniek, de druk om te presteren. Het zijn allemaal factoren die er kunnen toe bijdragen dat de erectie het laat afweten.

Heel vaak begrijpen we zelf niet wat er aan de hand is. We hebben niet het gevoel dat we onder stress staan. We hebben niet het gevoel dat we angstig zijn. Toch gebeurt dit in ons onderbewustzijn.

Daardoor kan de erectie het vlug laten afweten. De beste kruiden voor de erectie die de mentale oorzaak aanpakken zijn Ashwagandha.

Ashwagandha

Ashwagandha gaat de stress en de angst volledig wegnemen. Onderzoek heeft kunnen aantonen dat het kruid eenzelfde werking heeft als het bekende medicijn tegen angst en spanning lorazepam.

ashwagandha faalangst erectie stress De werking was identiek hetzelfde. Lorazepam is een sterk medicijn om te ontspannen. Zonder daar echt moe van te worden. Om die reden wordt ashwagandha in de alternatieve geneeskunde heel vaak gebruikt om verslaving aan dit soort medicijnen op te lossen.

Gerelateerd:  Hoe Kunnen We Endorfine Verhogen Met Natuurlijke Middelen?

Maar ashwagandha heeft ook grote voordelen voor onze erectie. En behoort daarom bij de kruiden voor de erectie. (2)

Ashwagandha zal onder andere helpen bij:

De belangrijkste werking van het kruid, is dat het hormonen als cortisol (stresshormoon) in balans gaat brengen. Op die manier kunnen de bijnieren meer testosteron produceren. Doordat ze niet zoveel cortisol moeten aanmaken.

Ook wordt er minder testosteron omgezet naar oestrogeen. Waardoor de gunstige effecten van ashwagandha ontstaan.

Ashwagandha supplement mag ook gebruikt worden door vrouwen. Maar niet tijdens de zwangerschap.

Nog meer kruiden voor de erectie

Recent is ook aangetoond dat tongkat ali en panax ginseng ook behoren tot de kruiden voor de erectie.

De reden waarom Tongkat Ali extract de erectie helpt verbeteren komt er door zijn libido verhogende effect.

De reden waarom panax ginseng extract de erectie helpt verbeteren komt er doordat het de bloedsomloop gaat stimuleren en de bloeddruk gaat doen dalen.

 

Delen op:


Volg ons op: