Elfenbloem Pillen Voor het Libido en Erectie

elfenbloem pillen

Delen op:


Volg ons op:

Elfenbloem Pillen Voor het Libido en Erectie

Elfenbloem pillen kunnen helpen het libido verhogen en de erectie verbeteren. Elfenbloem pillen bevatten icariïne, deze stof zou daar hoofdzakelijk voor verantwoordelijk zijn. Het wordt ook vaak de naam gegeven horny goat weed.

Horny goat weed komt voort uit folklore verhalen. Een boer zou zijn geiten deze planten zien eten hebben. Om hen kort daarna zeer frequent te zien seks hebben. Vandaar de naam geitenkruid of horny goat weed.

elfenbloem pillen werking

Elfenbloem pillen zijn dus het zelfde als horny goat weed of epimedium. We zien dat dit kruid reeds een lange geschiedenis heeft in de Chinese geneeskunde. Het werd in de Chinese geneeskunde onder meer gebruikt voor osteoporose, hoge bloeddruk, erectieproblemen, bronchitis, griep, en verschillende huidaandoeningen.

Testosteron

Elfenbloem pillen zullen ervoor zorgen dat we terug de natuurlijke aanmaak van testosteron kunnen stimuleren. Deze effecten zijn het meeste zichtbaar bij mensen met een gebrek aan testosteron. Bij mannen of vrouwen met een normaal testosteron zal de stijging echter relatief klein zijn.

Erectie

elfenbloem erectieDe werking van elfenbloem pillen op de erectie is door het blokkerend effect op de enzymen die er in de penis voor gaan zorgen dat de bloedvaten dichtklappen. Dat zal ervoor zorgen dat het bloed naar de penis zal stromen en de erectie mogelijk maakt.

De verhoging aan stikstof in het bloed zorgt voor een ontspannend effect op de bloedvaten. Dat zorgt voor een toename aan bloedtoevoer naar de penis en dus de betere potentie. Dit effect is te vergelijken met viagra.

Gerelateerd:  Werking van Damiana en Bijwerkingen

Libido

Elfenbloem pillen bevatten enkele bestandsdelen die zullen werken als testosteron. Ze zullen bepaalde androgene mechanismen in het lichaam gaan stimuleren. Daardoor wordt zowel bij mannen als bij vrouwen een verhoging van het libido waargenomen. Ook zou er voor vrouwen meer genot en voldoening worden ervaren bij het gebruik van het extract. Die is te verklaren doordat de clitoris meer gevuld wordt met bloed. En ook doordat de vagina op een natuurlijke manier wordt bevochtigd door de oestrogene effecten van de plant.

Ook voor vrouwen

elfenbloem libido verhogenOok voor vrouwen kunnen elfenbloem pillen gunstige effecten hebben. Zo kan het gebruikt worden om symptomen van de menopauze te onderdrukken. Dit komt door de fyto oestrogenen die in de plant aanwezig zijn. Die gaan schommelingen in het oestrogeen opvangen en zullen bepaalde processen van het oestrogeen helpen stimuleren.

Ook tegen veroudering wordt het middel vaak gebruikt, want het zijn net die schommelingen in het oestrogeengehalte die de veroudering kunnen op gang brengen.We zien ook dat het libido bij vrouwen gaat verhogen. Dat is ook het geval bij vrouwen die zich reeds in de menopauze bevinden. Ze zullen dan ook meer plezier beleven tijdens het vrijen en zullen minder pijn ervaren. Omdat elfenbloem pillen de natuurlijke bevochtiging van de vagina helpt stimuleren.

Ook zien we bij het gebruik van het extract een beschermend effect tegen osteoporose bij vrouwen die in de menopauze verblijven of die reeds achter de rug hebben.

Osteoporose

Het kruid wordt nog steeds in de Chinese geneeskunde gebruikt tegen osteoporose. We zien hier ook dat verschillende aspecten van de elfenbloem pillen hier kunnen helpen. Enerzijds hebben we de ontstekingsremmende en antioxidante werking van icariïne. Dit zal ervoor zorgen dat klachten zoals spierkrampen, pijnlijke botten en dergelijke zullen verminderen. We kunnen ook genieten van stimulerende werking op het oestrogeen. Dat zal de schommelingen helpen opvangen en daarbij ook het risico op osteoporose verminderen.

Gerelateerd:  Saw Palmetto Werking en Bijwerkingen

Tegen haaruitval

Wanneer we te maken hebben met haaruitval kunnen we elfenbloem pillen gebruiken om de haaruitval te verminderen en om de haargroei te stimuleren. Twee belangrijke eigenschappen van de plant zijn hiervoor verantwoordelijk.

Eerst zien we een verbeterde bloedsomloop, waardoor de haarwortels beter gevoed worden. Daarnaast zien we ook dat de plant de schadelijke effecten van DHT of dihydrotestosteron gaat tegenwerken. Dat zorgt ervoor dat het haar minder snel gaat uitvallen.

We kunnen horny goat weed of elfenbloem pillen echter niet meteen gebruiken als een middel om kaalheid te behandelen. Het kan er alleen voor zorgen dat haaruitval vertraagd wordt en dat de natuurlijke groei van de nog levende haarwortels, gestimuleerd wordt.

Voordelen voor de huid

Elfenbloem pillen kunnen ook gebruikt worden tegen verschillende huidproblemen. Onze huid is namelijk het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Horny goat weed of elfenbloem pillen bevatten natuurlijke chemische bestanddelen. Die zullen helpen om de bloedsomloop in het lichaam te stimuleren.

De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor ook de aanmaak van zuurstof zal worden gestimuleerd in het lichaam. Dat zal ervoor zorgen dat de huid gaat glanzen. Wanneer meer bloed doorheen de aderen wordt gepompt zal de huid ook beter gevoed en gehydrateerd worden. Dat zorgt ervoor dat de huid gezonder wordt en blijft.

Een stralend en glanzende huid betekent dat we een gezonde huid hebben. Elfenbloem pillen worden daarom ook gezien als een middel om de veroudering van de huid tegen te gaan. En dit op een natuurlijke manier.

Immuunsysteem stimuleren

We zien een stimulerend effect op het immuunsysteem. Dit komt grotendeels door de verbeterde bloedsomloop. Die gaat ervoor zorgen dat de cellen in het lichaam beter gevoed worden. Het zal ook de aanmaak van de witte bloedcellen helpen stimuleren waardoor we een sterkere weerstand krijgen in het lichaam.

Gerelateerd:  Wat is de werking van zilverkaars?

Aanbevolen dosis

We kunnen niet meteen de juiste aanbevolen dosis vermelden omdat bijna alle producenten een andere concentratie hanteren. Het spreekt voor zich wanneer de concentratie hoger is, dat we met een lagere dosis, dezelfde effecten kunnen bereiken.

Het beste controleren we de verpakking of de bijsluiter bij het supplement. Om op die manier na te gaan welke dosis we mogen gebruiken.

Elfenbloem pillen bijwerkingen

elfenbloem pillen bijwerkingenBijwerkingen komen niet zo vaak voor en indien ze voorkomen zullen die meestal mild zijn van aard. Dat kan inhouden dat we een licht versnelde hartslag zullen ervaren of duizelig worden.

Wanneer we hogere dosissen gebruiken vergroot het risico natuurlijk op eventuele bijwerkingen. We mogen niet vergeten dat het hier gaat om een stimulerend kruid. Daardoor kunnen hoge hoeveelheden makkelijk leiden tot slapeloosheid.

Hoge hoeveelheden kunnen ook leiden tot neusbloedingen en tot problemen met de ademhaling.

Mensen met hartziekten dienen dit supplement met elfenbloem pillen te vermijden omdat het de hartslag kan doen stijgen. Ook heeft het kruid een invloed op de bloeddruk en heeft het een bloedverdunnende werking.

Mensen die bloedverdunners of bloeddrukverlagende medicatie nemen mogen dit niet gebruiken.

Delen op:


Volg ons op: