Nierstenen verwijderen met kruiden

nierstenen verwijderen met kruiden

Delen op:


Volg ons op:

Nierstenen verwijderen met kruiden

De nierstenen verwijderen met kruiden kan door gebruik te maken van verschillende middelen. Die zullen dan ofwel ervoor zorgen dat we meer moeten plassen en op die manier de stenen gaan uitplassen. Of bevatten ze bepaalde stoffen die de stenen gaan afbreken.

De nieren zijn een belangrijk orgaan om onze gifstoffen af te voeren. Ze zullen ook zorgen voor het reinigen van het bloed. Wanneer niet alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd kunnen er zich kristallen vormen. Deze kristallen kunnen op een bepaald moment zorgen voor een helse pijn.

Gelukkig kunnen we de nierstenen verwijderen met kruiden. Die zullen in combinatie met veel water zorgen voor het verhinderen van toekomstige problemen.

Uva Ursi

uva ursi nierstenenUva ursi wordt gezien als een alternatieve behandeling tegen de stenen in de nieren. De nierstenen verwijderen met kruiden werd in Zuid-Amerika gedaan door dit middel te gebruiken.

Het kan ook worden ingezet om een infectie van de urinewegen of nieren te bestrijden.

We gebruiken dit het best door een vloeibaar concentraat te mengen in een glas water. We kunnen dit tot drie keer per dag herhalen.

Paardenbloem

Paardenbloem wordt in sommige culturen gebruikt om te kunnen nierstenen verwijderen met kruiden. Hoewel het gebruik ervan erkend is, toch is dit misschien niet de beste aanpak wanneer het gaat om grote stenen die we moeilijk kunnen uitplassen.

Wanneer ze niet al te groot zijn daarentegen kan dit wel een uitstekende manier zijn omdat de plant zeer krachtig is om zijn vochtafdrijvende werking. Daardoor zullen kleinere stenen heel snel worden afgevoerd via de urine.

Gerelateerd:  Nieren reinigen met natuurlijke middelen

We kunnen hierbij gebruik maken van een supplement en dit in combinatie met veel water.

Paardenstaart

paardenstaart tegen nierstenenIn andere delen van de wereld wordt dan weer paardenstaartthee tegen nierstenen gebruikt. Dat kan zeker in sommige gevallen effectief zijn. Vooral omdat ze de stenen licht kunnen afbreken.Hoewel er hoge hoeveelheden van de thee moeten gedronken worden. Dat kan dan vaak problemen geven doordat er teveel kalium uit het lichaam zal worden gehaald.

Om die reden kunnen we een extract mengen in water. En letter op onze kalium inname. Voldoende voeding met kalium zijn hier wel nodig om het verlies aan dit mineraal te compenseren.

Vanzelfsprekend is het dat we ook voldoende water moeten drinken wanneer we een paardenstaart extract gaan gebruiken.

Citroensap

Dit kunnen we makkelijk gaan toevoegen aan ons drinkwater. Dat zal een extra smaakje geven aan het water en zal ons ook voorzien van voldoende vitamine C.

Het kan ook gebruikt worden wanneer we nierstenen verwijderen met kruiden. Door citroensap toe te voegen aan ons water, en dit in combinatie met een kruid krijgen we een zeer hoge kans dat we uiteindelijk de stenen zullen kwijtspelen.

Vermijden wanneer we nierstenen verwijderen met kruiden

koffie veroorzaakt nierstenenStenen in de nieren vormen wanneer er onvoldoende vocht binnenkomt in ons lichaam.

Teveel cafeïnerijke dranken drinken kunnen zorgen dat we teveel vocht verliezen en dit dan niet snel genoeg kunnen aanvullen.

Ook voeding eten met teveel zout of teveel toegevoegde suikers kan de aanmaak van steentjes gaan verhogen.

Het is daarom aan te raden om wanneer we koffie of thee drinken, zeker voldoende water te drinken. Daarnaast ook door te letten op onze zout inname en te kiezen voor zelfgemaakte maaltijden in plaats van bereide maaltijden.