Onze Pijnappelklier Ontgiften met Voeding en Kruiden

pijnappelklier ontgiften appelazijn

Delen op:


Volg ons op:

Onze Pijnappelklier Ontgiften met Kruiden

De pijnappelklier ontgiften met kruiden kan van belang zijn wanneer we onze pijnappelklier willen activeren. Toch speelt de klier ook een grote rol in onze fysieke en mentale gezondheid. Door de jaren heen zal de klier gaan calcificeren. Dit komt onder andere door gifstoffen die worden opgestapeld in het lichaam. En door onze levensstijl die niet meteen pijnappelklier vriendelijk kan worden genoemd.

pijnappelklier ontgiften meditatieDe klier bevindt zich centraal in de hersenen. Men noemt ze vaak de zetel van de ziel. Ook wel vaak het derde oog genoemd. Deze kleine klier wordt ervan verdacht om een hogere staat van bewustzijn te helpen verwezenlijken.

Voor de mensen die dus hun volledig spiritueel potentieel willen bereiken en de hogere sferen van het bewustzijn willen verkennen, is de pijnappelklier ontgiften van groot belang.

De pijnappelklier ontgiften kunnen we het beste doen met het eten van de juiste voeding. Deze voeding zal ervoor zorgen dat de gifstoffen uit ons lichaam worden gehaald. Waaronder fluoride één van de belangrijkste stof is.

Fluoride komen we tegen in ons drinkwater, maar komt ook voor in onze voeding. Vooral bewerkte voedingsmiddelen bevatten een bepaalde hoeveelheid fluoride.

Toch wordt de klier niet alleen blootgesteld aan fluoride. In tijden dat we meer fastfood restaurants hebben dan bakkerijen, dan hebben we een verhoogd risico op het vervuilen van onze pijnappelklier.

De vervuiling komt er doordat calcium zich rond de klier gaat vestigen. Bij de meeste mensen is de klier volledig gecalcificeerd. Dit zal dus zeker geen voordelen bieden wanneer we willen onze hoger staat van bewustzijn bereiken.

We kunnen oefening als yoga en meditatie uitvoeren om de werking te verbeteren. Of we kunnen Ayahuasca kruiden gebruiken om de werking van de klier te stimuleren.

Toch is het belangrijkste deel van de pijnappelklier ontgiften, dat we de juiste voeding gaan gebruiken. Wanneer we daarna yoga of meditatie gaan doen. Zullen we kunnen profiteren van de betere werking van de klier.

Pijnappelklier ontgiften met voeding en kruiden

Oregano olie

Oregano olie zal helpen om de klier te reinigen. Het zal de overtollige calcium in de klier gaan uitscheiden.



Daarnaast zal oregano olie het immuunsysteem versterken. Het zal werken als een antibioticum tegen nieuwe aanvallen op de klier.

Cacao

Organische cacao in zin puurste vorm kan helpen om de klier te ontkalken. Vooral omdat cacao enorm veel antioxidanten bevat en daarmee zal helpen om het derde oog te stimuleren.

Voeding met Chlorofyl

spirulina chlorofylVoedingsmiddelen zoals spirulina, algen, chlorella zijn perfecte voorbeelden van voeding die rijk is aan chlorofyl.

Ze bevatten dezelfde voordelen voor onze gezondheid als de bladgroenten maar zijn nog steviger verpakt met belangrijke voedingstoffen.

Alle voedingsmiddelen met chlorofyl hebben zeer sterke eigenschappen om de klier te ontkalken en op die manier de werking ervan te helpen verbeteren.

Appelazijn

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het gebruiken van appelazijn in de keuken. Zo helpt appelazijn bij het afvallen, kan het de pijn verzachten bij mensen die lijden aan reuma en artritis.

Appelazijn kan ook zeer goed worden gebruikt om de klier te ontgiften. We kunnen appelazijn gebruiken door het gewoon te drinken vermengd met water. Daarbij gaan we 2 theelepels appelazijn in een glas water mengen. Om dit dan op te drinken.

We kunnen ook de azijn gebruiken om er onze salades mee op smaak te brengen. Of in alle andere producten waar azijn aan wordt toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte mayonaise met appelazijn.

Iodine

Iodine is een andere belangrijke stof die kan helpen om het overtollig fluoride in ons lichaam te helpen afvoeren.

Iodine of jodium komt voor in zeewier en zorgt ervoor dat we via de urine het overtollig fluoride gaan uitplassen. Jammer genoeg hebben bijna alle mensen een tekort aan dit mineraal omdat het weinig voorkomt in de voeding die we hier in het Westen dagelijks gebruiken. We kunnen een supplement gebruiken met jodium om onze inname te verhogen.

Boor of borium

bieten borium pijnappelklierOok een ongekende stof, die wel zeer krachtig is in het afvoeren van fluoride is borium of boor. Deze stof, die eigenlijk ook een mineraal is komt voor in bieten.

Bieten worden het best rauw gegeten, maar kunnen ook worden gestoomd of gekookt. In gedroogde pruimen kunnen we borium ook tegenkomen.

We kunnen ook een supplement gebruiken met borium.

 

Delen op:


Volg ons op: