Sinaasappel Olie Wat Is De Werking En Wat Zijn De Voordelen?

etherische sinaasappel olie

Sinaasappel olie komt van de citrusvrucht de sinaasappel ofwel de Citrus sinensi. Het wordt ook wel soms zoete sinaasappel olie genoemd. Het mengsel wordt gehaald uit de schil van de sinaasappelen. De etherische sinaasappel olie wordt gebruikt in heel wat producten. Denk maar aan zeep, kuisproducten of afwasmiddel. Niet alleen wordt deze toegevoegd om zijn prettige geur. Maar ook om zijn reinigende effecten. Het wordt toegevoegd aan shampoo, aan lotion, mondwater, douchegel en heel wat andere producten. Werking van sinaasappel olie Immuunsysteem versterken Limoneen is een stof die we terugvinden…

Read More