Sinaasappel Olie Wat Is De Werking En Wat Zijn De Voordelen?

etherische sinaasappel olie

Sinaasappel olie komt van de citrusvrucht de sinaasappel ofwel de Citrus sinensi. Het wordt ook wel soms zoete sinaasappel olie genoemd. Het mengsel wordt gehaald uit de schil van de sinaasappelen. De etherische sinaasappel olie wordt gebruikt in heel wat producten. Denk maar aan zeep, kuisproducten of afwasmiddel. Niet alleen wordt deze toegevoegd om zijn prettige geur. Maar ook om zijn reinigende effecten. Het wordt toegevoegd aan shampoo, aan lotion, mondwater, douchegel en heel wat andere producten. Werking van sinaasappel olie Immuunsysteem versterken Limoneen is een stof die we terugvinden…

Read More

Ylang Ylang Etherische Olie En Zijn Eigenschappen Voor De Gezondheid

ylang ylang etherische olie

Ylang Ylang etherische olie komt van de bloemen van de Ylang Ylang(Cananga odorata) boom. De naam betekent eigenlijk letterlijk, bloem der bloemen. De naam werd gegeven omwille van zijn unieke, bloemige geur. Het wordt gebruikt in de meest verkochte parfums ter wereld. Hoewel  de populairste gebruiken zich vooral vestigen in de cosmetica, zoals huidproducten en haarproducten. Toch heeft deze etherische olie nog heel wat andere voordelen voor ons in petto. Zo kunnen we bijvoorbeeld depressie bestrijden door gebruik te maken van de Ylang Ylang etherische olie. Ook heeft de geur…

Read More